SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/005 | 4032 Debrecen, Jerikó u. 17.

Intézmény logo

Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Projektek

Határtalanul! – Együttműködés szakképző iskolák között - Debreceni kirándulás (2017 október)

2017. 10. 03-07. között a szilágycsehi Liceul Tehnologic Gheorghe Pop de Basesti magyar tagozatának 4 tanára és 40 diákja látogatott el a „Határtalanul!” program keretében Debrecen városába, iskolánkba. Az itt töltött napok alatt nagyon sok programban vettek részt, együtt iskolánk tanulóival. Nagyné Oláh Katalin igazgatónő és Juhász-Mázló Ibolya gyakorlati oktatásvezető bemutatta nekik iskolánkat, a Debreceni SZC Beregszászi Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskoláját, az itt folyó képzéseket.
Irodalmi-történelmi sétát szerveztünk Debrecenben, melynek során többek között felkerestük a Nagytemplomot, a Református Kollégiumot, a Debreceni Egyetem főépületét és a Nagyerdő nevezetességeit (Békás-tó, szoborpark, Stadion, Ködszínház, stb.), valamint ellátogattunk az Agóra Tudományos Élményközpontba.
Nagy sikere volt a budapesti kirándulásnak is, melynek során felkerestük a Petőfi Irodalmi Múzeum kiállításait (Szabó Magda, Arany János és Petőfi Sándor), illetve a Budai Vár nevezetességeit: Mátyás templom, Halászbástya, Sándor palota.
A szeptemberi utunk során elkezdett kisfilmeket most fejeztük be iskolánkban, és a búcsúesten le is vetítettük a résztvevőknek. Óriási sikere volt, akárcsak a szülők által készített finom sütiknek! Már csak a pályázatot lezáró Témanap van hátra, de ezzel csak a pályázat hivatalos része ér véget.
Baráti kapcsolatok sokasága született és tudjuk, hogy találkozni fogunk, akár szabadidőnkben, akár iskolai kapcsolatok révén. Örülünk, hogy megismerhettük Bodea György aligazgató urat, kollégáit és diákjaikat!

    októberi_2_beszámoló.pdf

Letöltés

Partnereink

SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum


Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium

4032 Debrecen, Jerikó u. 17.

Telefon: +36 52 503 150 (iskola)

E-mail: titkarsag kukac dszcberegszaszi.hu

OM azonosító: 203033/005

Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002426


2024Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium