SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/005 | 4032 Debrecen, Jerikó u. 17.

Intézmény logo

Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

NÉPSZERŰ

Népszerű hír

A Beregszásziban is vége a tanévnek

Iskolánk 2022.06.29-én, 8:00 órától tartotta tanévzáró ünnepségét.

2022. jún. 30.


DSZC Beregszászi

KERESŐLátogatás a Debreceni Egyetem Biomechanikai Laboratóriumában

Immáron sokadik alkalommal látogattak el diákjaink a Debreceni Egyetem különböző izgalmas laboratóriumaiba Dr. Godó Zoltán kutatótanár szervezésében. Voltak a két szuperszámítógép meglátogatásán, a bioinformatikai laborban, ahol humanoid robottal ismerkedtek, de kihelyezett gyakorlatot is szervezett számukra, ahol mikrokontrollerekkel szenzorokat és robotkart építettek a diákok.

2024. jún. 21.
DSZC Beregszászi

  NÉPSZERŰ

  Népszerű hír

  Invalid Date


  Kollégiumi kirándulás

  A kollégiumi élet sokféle szabadidős- és kulturális programra lehetőséget ad. Kollégistáink nem csupán Debrecen városával, nevezetességeivel, kulturális-művelődési intézményeivel ismerkedhetnek meg a tanév során, hanem más városok kulturális életébe is betekintést nyerhetnek.

  2024. jún. 12.
  DSZC Beregszászi

   Kollégiumi gyermeknap és DÖK-nap

   Kollégiumunk is megrendezte a Gyermeknapot a kollégiumi diákönkormányzat fő szervezésével 2024. május 30-án. A kollégiumi csoportok és csoportvezetőik nagy lelkesedéssel készültek a közös főzésre, ügyességi játékokra és a zenés-táncos estre.

   2024. jún. 12.
   DSZC Beregszászi

    Lengyelországi kirándulás

    A Wacɬaw Felczak Alapítvány POLONICA VARIETAS című pályázatának nyerteseként iskolánk 17 tanulója Nagy Beáta és Nagy Sándor Tiborné oktatók vezetésével Lengyelországba utazhatott. A résztvevők a kirándulás folyamán a lengyel-magyar történelmi és kulturális kapcsolatok vezérfonalát követve saját személyes élményeiken keresztül ismerkedtek meg a lengyel–magyar barátság eszméjével, a két ország közötti történelmi kapcsolatokkal, továbbá bővítették Lengyelországról szóló ismereteiket. Köszönjük az alapítvány nagylelkű támogatását!

    2024. jún. 7.
    DSZC Beregszászi

     Budapesti kirándulás

     A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából iskolánk 9.a és 10.a osztálya budapesti kiránduláson vett részt Ács Gábor, Heller-Horváth Emese, Szanyi Norbert és Szentmártoni Ágnes Dalma oktatók kíséretében. Megnéztük a Magyar Nemzeti Múzeum Magyarország története kiállítását, majd egy Duna-parti sétán felkerestük az Országházat és a Trianon Emlékművet.

     2024. jún. 4.
     DSZC Beregszászi

      Vadász Dénes verseny - Bronzérmes lett a Beregszászi csapata

      2024. 04. 26.-án rendezték a Miskolci Egyetem által szervezett országos Vadász Dénes Informatikai Verseny alkalmazói részének döntőjét. Idén diákjaink is bejutottak ebbe a döntőbe, this.Close() nevű csapatukkal.

      2024. máj. 27.
      DSZC Beregszászi

       Megválasztották a DSZC új diáknagyköveteit

       Idén is meghirdette „DSZC nagykövet leszek”! pályázatát a Debreceni Szakképzési Centrum. A megtisztelő címet egy évre kapják a „mini-influenszerek” – idén 16 tanuló vehette át a kinevezést, köztük iskolánk tanulói, Rácz Levente Sándor és Szentjóbi Péter.

       2024. máj. 17.
       Kovács Szandra

        Partnereink

        SZC logo

        Debreceni Szakképzési Centrum


        Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium

        4032 Debrecen, Jerikó u. 17.

        Telefon: +36 52 503 150 (iskola)

        E-mail: titkarsag kukac dszcberegszaszi.hu

        OM azonosító: 203033/005

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002426


        2024Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium