SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/005 | 4032 Debrecen, Jerikó u. 17.

Intézmény logo

Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Szakmai program

A Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum a Debreceni Szakképzési Centrum közösségén belül, mint a város egyik legrégebbi szakképző intézménye felelősségteljes hozzáállással, minőségi munkavégzéssel, a szakképzés fejlődése iránt érzett pozitív meggyőződéssel biztos munkahelye kíván lenni innovatív oktatóinak, dolgozóinak, és tudásmegosztóhelye az ide jelentkező fiataloknak. 
Oktatói hittel, reménnyel, szeretettel és közösségi összefogással védjük értékeinket, megőrizve az iskola sajátos arculatát. A Debreceni Szakképzési Centrum közösségén belül a társadalmi változásokra igyekszünk úgy választ adni, hogy a tanulói érdekek legkevésbé se sérüljenek. A törvények betartásával és betartatásával kívánjuk megőrizni a törvényességet, a rendet, a fegyelmet, mert ez a feltétele a nyugodt munkavégzésnek és az oktatói munkának.
Feladatainkat csapatmunkában, jó iskolai légkörben kell megvalósítanunk. Továbbra is kiemelkedő oktatói küldetéssel tudunk megfelelni a fenntartó, a Centrum és a munkaerőpiac elvárásainak. Így tudjuk sikeresen megvalósítani a szakmai programban kitűzött céljainkat, alapelveinket, és feladatainkat.

    Szakmai program

Letöltés

Partnereink

SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum


Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium

4032 Debrecen, Jerikó u. 17.

Telefon: +36 52 503 150 (iskola)

E-mail: titkarsag kukac dszcberegszaszi.hu

OM azonosító: 203033/005

Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002426


2024Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium