SZC logo

Debreceni Szakképzési Centrum

OM kód: 203033/005 | 4032 Debrecen, Jerikó u. 17.

Intézmény logo

Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. febr. 23.


DSZC Beregszászi

    „Petőfi 200” a Beregszásziban

    Petőfi Sándor születésének bicentenáriuma alkalmából a 2022/2023-as tanév elején 3 fordulós versenymaratont hirdettünk, melyre 19 csapat nevezett.

    „Petőfi 200” a Beregszásziban

    A tanulók felkészülésének megkönnyítése érdekében az Iskolautcán egy Petőfi-kiállítást állítottuk össze. Előbb egy online fordulóban, majd szabadulószoba formájában bizonyíthatták a csapatok a felkészültségüket. Az egyes fordulók között az iskolában tanítási gyakorlatukat folytató hallgatók kiselőadások keretében igyekeztek a versenyzők ismereteit gyarapítani.

    2023. február 22-én tartottuk a verseny döntőjét, 6 csapat (18 diák) részvételével. A verseny 3 részből állt: elődöntő, Top3, Top2; melynek során a csapatok körről körre mérhették össze a tudásukat. A kreatív, szórakoztató feladatok elnyerték a versenyzők, a zsűri és a nézőközönség tetszését is, ilyenek voltak a „Családfa”, az „Eszperente vers kell”, a „Törtek - számolj Petőfivel” vagy a „Gong”. A diákok rendkívül felkészülten érkeztek a versenyre.

    A zsűriben foglalt helyet: Krómer Erika (a magyar-történelem munkaközösség-vezető), Mándy Zsuzsanna (a Debreceni Egyetem Tehetséggondozó Programjának koordinátora) és Szabó Bernadett (az Alföld című folyóirat szerkesztője). A versenyen résztvevő szurkolók Edével, a Debreceni Egyetem kabalaállatával is fotózkodhattak.

    Az alkalmat autentikus dallamok színesítették, fenntartva ezzel az izgalmat, valamint a jó hangulatot. A finálé kiélezett volt, fej fej mellett haladtak a csapatok, így végig izgalmas maradt a küzdelem.

    Az ünnepélyes eredményhirdetés után az alábbi végeredmény született: 1. helyezett: FALUSIIFIK (11.e osztály csapata), 2. helyezett: HOLT KÖLTŐK TÁRSASÁGA (9.c osztály csapata), 3. helyezett: KAJJ (11.c osztály csapata).

    A verseny főszervezője Gergelyné Bruckner Enikő oktató, segítői: Szanyi Norbert, Szentmártoni Ágnes és Nagy Márta oktatók, valamint Paál Zoltán, Szilágyi Tibor és Dézsi Zsanett hallgatók voltak.

    Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

    GALÉRIA

    „Petőfi 200” a Beregszásziban

    pic-2.jpg
    pic-4.jpg
    pic-3.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Nyílt napok a Beregszásziban

    Nyílt napok a Beregszásziban

    Kedves Pályaválasztó Diákok! Kedves Szülők! Idén is megszervezzük nyílt napjainkat, melyeken betekintést nyerhettek iskoláink életébe. Látogassatok el intézményeinkbe, üljetek be tanóráinkra, beszélgessetek diákjainkkal és oktatóinkkal, ismerjétek meg a szakképzés nyújtotta lehetőségeket!

    2024. okt. 14.


    DSZC Beregszászi

    Gazdálkodj okosan!

    Gazdálkodj okosan!

    A Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium 10.d osztályos tanulói Már Tamás igazgatóhelyettes úr és Füzes Veronika oktató asszony kíséretében egy izgalmas és tanulságos napot töltöttek Nyíregyházán, ahol részt vettek az OTP Fáy András Alapítvány által szervezett tréningen2024. október 11-én.

    2024. okt. 14.


    DSZC Beregszászi

    Döntőben a Beregszászi

    Döntőben a Beregszászi

    Iskolánk is részt vett a Debrecen24 vetélkedő előselejtezőjén, melynek helyszíne a Nagyerdei Stadion volt. 16 csapat mérte össze tudását a verseny során, ahol logikai - kreatív, ügyességi - és sport feladatokat kellett megoldani a diákoknak, valamint a csapat egyik egysége városfelfedező játékban próbálhatta ki magát. Az izgalmas, élményekkel teli programot sorverseny zárta. Az induló 16-ból 12 csapat jutott a tavasszal megrendezendő döntőbe, ahová iskolánk a 7. helyen kvalifikálta magát.

    2024. okt. 14.


    DSZC Beregszászi


    Partnereink

    SZC logo

    Debreceni Szakképzési Centrum


    Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium

    4032 Debrecen, Jerikó u. 17.

    Telefon: +36 52 503 150 (iskola)

    E-mail: titkarsag kukac dszcberegszaszi.hu

    OM azonosító: 203033/005

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002426


    2024Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégium